Valikko

F

Artisti

F on Emma-palkittu rap/r'n'b-artisti, jonka tunnistettava soundi ja rohkeus uudistaa kotimaista hip hop -musiikkia ovat keränneet ansaittua huomiota ja kiitosta kotimaisen musiikin ammattilaisten sekä kuluttajien keskuudessa.

F yhdistää musiikissaan modernit pop-melodiat, vangitsevat lyriikat ja persoonallisen äänensä, luoden kappaleita, jotka ovat sekä tarttuvia että tunteikkaita r'n'b -hittejä. Hänen laulunsa ovat tarinoita rakkaudesta, kasvamisesta ja itsetutkiskelusta, jotka resonoivat syvällisesti kuulijoidensa kanssa. F:n musiikki ja sen aitous sekä herkkyys, tekevät hänestä yhden suomalaisen r'n'b -kentän mielenkiintoisimmista artisteista.

Artistin kolmas albumi, keväällä 2022 ilmestynyt "Jos” on F:n mukaan toiveikas ja valoisa teos, vaikka se tematisoikin luopumista. F syventää suhdettaan r’n'b -musiikkiin "Jos" -albumilla ja yhdistää lapsuutensa suosikkisoundit moderniin estetiikkaan. F on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen - niin kriitikohin kuin kuuntelijoihin.

Universal Music Finlandilla levyttävä F julkaisee keväällä 2024 uuden albuminsa Self-helpless. Self-helpless on antiteesi itsensä jatkuvalle kehittämiselle ja ylistys keskeneräisyydelle. Visuaalisesti albumi kumartaa 90-luvun ikonisten tähtien, kuten Anna Nicole Smithin ja Pamela Andersonin suuntaan. Albumilta on julkaistu tähän mennessä neljä singleä: musiikkivideollaan vakuuttanut Taas mennään, Muija on ku kone, Teetä (feat. Tuplakääk) ja Naispaholainen II.

Manageri: Lilli Keh
Sähköposti: [email protected]
Puh: +358 40 583 6169

Keikat: Feniks Willamo
Sähköposti: [email protected] / [email protected]
Puh: +358 45 239 0170

Pressikuvat