Valikko

Windows95Man

Artisti & DJ

Windows95man (oik. Teemu Keisteri) on tunnettu viihdyttäjä/taiteilija/radiojuontaja/tanssija/malli, jota arvostetaan aina ulkomaita myöten. Hän on sympaattinen ja iloinen tyyppi, joka on päiväsaikaan vähän ujo nörtti, mutta kun hän pukee päälleen Windows95Man -uniformun ja pääsee stagelle, hänestä kuoriutuu supermies.

Windows95Man on mukana vuoden 2024 UMK:ssa ensimmäisellä omalla singlellään ¨No Rules!¨. Vastustamattoman tanssikappaleen päätähuimaavista laulusuorituksista vastaa Henri Piispanen. ¨No Rules!¨ on elämänohje, jota Windows95Man on noudattanut koko taiteilijanuransa ajan. Se on vastalause tylsälle harmaalle arjelle, jossa ylempi auktoriteetti sanelee “normaalin” ja määrittelee miten saat olla ja elää, miltä saat näyttää, ketä saat rakastaa, miten saat käyttäytyä ja tätä rataa.

¨No Rules!¨ näkyy musiikin lisäksi hänen muussakin taiteessa. DJ-keikkojen lisäksi Keisteri on kuvataitelija, joka tunnetaan kulttuuri-ilmiöitä käsittelevästä Ukkeli-taidehahmostaan.

Windows95Man sai alkunsa, kun Teemu Keisterin YouTubeen lataamat kotivideot alkoivat kiertää maailmalla. Eräs videoista päätyi jopa NHL-pelin aikana näytettyyn mainokseen. Vuoden 2013 DJ-keikka Flow-festivaaleilla sinetöi Windows95manin hahmon. Keikka-asu syntyi Keisterin ystävän lyhyiksi leikkaamista shortseista ja netistä tilatusta Windows95-paidasta. Sen jälkeen Windows 95Man on esiintynyt vuoden 2022 Helsingin kaupungin uudenvuodenjuhlassa, Käärijän jäähallikeikan lämmittelijänä sekä lukuisissa pienemmissä tapahtumissa. Moni on törmännyt villeistä lavaesiintymisistä tunnettuun hahmoon myös YouTube-videossa, jossa hän villitsee lentokoneen matkustamoa Daruden Sandstormilla.

Manageri: Lilli Keh
Sähköposti: [email protected]
Puh: +358 40 583 6169

Keikat: Ulla Varis
Sähköposti: [email protected]
Puh: +358 40 027 9228

Pressikuvat