Valikko

All Day Management (ADM) on Helsingissä sijaitseva, moderni management-toimisto. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan heidän näköistään menestystä.

Edustamme artisteja, mediapersoonia, sisällöntuottajia ja urheilijoita, tarjoten laajan valikoiman palveluita heidän menestyksensä tueksi. Työskentelemme rosterin ulkopuolella konsultteina markkinoinnin ja viestinnän saralla mm. indie levy-yhtiöiden, artistien, sisällöntuottajien ja brändien kanssa. Räätälöimme konsepteja, strategioita ja kampanjoita, jotka tukevat luovaa ja kaupallista menestystä. Tavoitteenamme on vahvistaa suomalaisen kulttuurikentän monimuotoisuutta kotimaassa ja kansainvälisesti.

Management

Keskitymme tukemaan asiakkaitamme yksilöllisessä urakehityksessä ja liiketoiminnan laajentamisessa. Kunnioitamme jokaisen yksilön ainutlaatuisuutta, edistäen yhdenvertaisuutta ja luoden turvallisen ympäristön luovalle kasvulle.

Liiketoiminta

Rahoituksen ja budjetoinnin hallinta, sopimusneuvottelut, yhteistyökumppanien ja sponsorien hankkiminen, merchandise, sekä muiden tulonlähteiden kehitys.

Markkinointi & viestintä

Strateginen konsultointi, markkinointi, visuaalinen ja viestinnällinen suunnittelu, ajanhallinta, brändin ja mediasuhteiden hallinta sekä haastattelujen koordinointi.

Ammatillinen kehitys

Hyvinvoinnin edistäminen, verkostoituminen, luovat yhteistyöprojektit sekä henkilökohtaisen ja ammatillisen tasapainon tukeminen.

Konsultointi

Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia projekteja, kuten lanseerauskampanjoita, tapahtumia, tuotekehitystä ja muita aloitteita.

Yrityksille

All Day Management on kumppanisi, kun haluat luoda merkityksellisyyttä kulttuurin ja kaupallisen maailman rajapinnoilla. Tarjoamme konsultointia indie levy-yhtiöille, kuluttajabrändeille ja luovan alan toimijoille markkinoinnissa, viestinnässä ja sisältöstrategioissa. Tavoitteenamme on edistää asiakkaidemme menestystä tehokkaasti, monipuolisesti ja innovatiivisesti.

Kaupallinen yhteistyö

Yhdistämme artistit ja sisällöntuottajat brändeihin luodaksemme merkityksellisiä kumppanuuksia, jotka heijastavat molempien osapuolten identiteettiä.

Tiedotus & Promootio

Tarjoamme levy-yhtiöille ja indie artisteille räätälöityä tukea julkaisu suunnitelmien, strategioiden ja maksetun, sekä ansaitun median kanssa.

Konsultointi

Autamme eri toimijoita ymmärtämään nykyistä kulttuuri/media kenttää paremmin, luomalla yksilöllisiä strategioita, jotka edistävät orgaanista kasvua.

Mainoskampanjat

Valitsemme oikeat kasvot kampanjallenne ja varmistamme, että se resonoi kohderyhmänne ja arvojenne kanssa.

Arvomme

All Day Management (ADM) keskittyy luomaan ammattitaitoista management-kulttuuria, joka heijastaa tämän päivän arvoja.

Yhdenvertaisuus

Tunnistamme ja torjumme epäyhdenvertaisuuden ilmentymiä musiikkialalla. Edistämme alan turvallisuutta ja vastustamme kaikenlaista ihmisarvoa loukkaavaa käytöstä. Pyrimme murtamaan epäoikeudenmukaisia rakenteita.

Ammattimaisuus

Autamme artisteja menestymään toimimalla tavoitteellisesti, pitkäjänteisesti ja järjestelmällisesti. Kunnioitamme kollegoidemme, edustamiemme asiakkaiden sekä yhteistyökumppaniemme työtä ja edellytämme samaa vastavuoroisesti myös heiltä.

Onnellisuus

Onnellinen työyhteisö on organisaation ydin. Panostamme elämänlaadun parantamiseen ja avoimeen kehitykseen yhdessä koko All Day:n kanssa. Jokaisella on vapaus olla oma itsensä ja vaikuttaa omaan työhönsä. Luomme turvallisen ja kannustavan työympäristön.

Oppiminen

Kulttuurimme kehitys nojaa jatkuvaan oppimiseen ja uuden sisäistämiseen. Se on avain ammattimaisuuteemme ja yhdenvertaisuuden tavoitteluun. Sitoudumme aktiiviseen kouluttautumiseen, kehitykseen ja itsearviointiin.

Koko All Dayn yhdenvertaisuussuunnitelman löydät täältä!